Plan nu een gesprek in

Gratis en vrijblijvend

Plan een vrijblijvend gesprek in

Er achter komen wat wij voor jou kunnen betekenen

Een 30 minuten durende sessie, waarin we kennismaken en onderzoeken waar jij nu staat en wat je graag zou willen. Ook bekijken we in hoeverre wij daar iets in kunnen betekenen.

Dit gesprek is voor jou als:

We proberen je op het door jou aangegeven tijdstip te bellen of nemen contact met je op om een geschikt moment te plannen.

Echte Mensen. Echte Resultaten.

Gemiddelde beoordeling: 4.8 / 5.0 sterren
5/5
"Must have om je beter te leren kennen. In zijn eenvoud de kleine investering waard. Heerlijk de persoonlijke planner. En die gasten, zijn lekker down to earth en schuwen geen verdieping. "​
Raoul
Trainer
"Basecamp is een mooie en verrassende reis geweest langs al mijn rollen, eigenschappen, energiegevers en waarden. Zo laagdrempelig en enorm effectief."
Ruth
Eigenaar
"Bart heeft een aanstekelijke energie. Inspirerend en fijn in de samenwerking. Op een heel empathische manier confronteert hij je, waardoor je bereid bent je eigen grenzen te verleggen."
Koert
Ondernemer
"Helder, duidelijk en met een flinke dosis humor heb ik Tom 18 dagen mee mogen maken tijdens de NLP Practioner opleiding. Tom is een ge-wel-dige trainer én een geweldig mens!"
Kim
Trainer
"Tom heb ik leren kennen als coach. Hij heeft een natuurlijke en oprechte gedrevenheid om mensen te willen helpen en doet dit op een krachtige, authentieke en inspirerende manier."
Remco
Eigenaar
"Tom is enorm enthousiast, gedreven en weet de kern te raken. Met humor en je een spiegel voorhoudend weet hij je iedere keer weer te triggeren na te denken over je eigen patronen."
Ilona
Ondernemer
Scroll naar top

Yes! Je bent erbij!

Hou je mailbox in de gaten.

Je aanmelding is gelukt! Zodra we hem hebben verwerkt ontvang je van ons een mail met bevestiging en verdere info.

Tot snel!
Bart & Tom